Stay positive bitch

KAN inte hjälpa eller slåss mot min ensamma känsla. Grejen är att jag har vänner. När vi alla var singlar umgicks vi konstant. Jag accepterar att de är i en annan fas i livet. Inte jag. Jag lägger inte skuld på att de ska umgås med mig. I´m a big girl. Lös det själv. Men i höst ska jag kolla upp nån förening och skapa mig lite nya sammanhang. Om jobbet tillåter. Det tar energi och gör mig trött. Och är det nåt som går bra för mig så är det min jobbkarriär. Känns som jag drog den lotten och gick miste om kärleks-familjelotten. (inte sån positiv tanke).

Saker jag tänker:

Nuet är inte lika med framtid. Man vet aldrig vad som händer. (YAY POSITIVA TANKE). Jag vet att jag inte är ett lost case, dvs omöjlig att attrahera andra människor. Snubbar närmar sig och vill prata när jag är ute. Men det är sällan någon vettig. Man kommer aldrig så långt att bli genuint intresserad för att byta nr. Om vi byter brukar det också vara för att ligga. Män vill bara knulla mig verkar det som. Och andra som har velat dejta mig har jag inte varit intresserad av.  (inte så positiv tanke 2, förlåt).

För ett par veckor sedan var jag ute och snackade med en trevlig man som var 42. Det är ju sjukt snyggt med lite gråa slingor på äldre män tycker jag. He was sexy. Sen stängde krogen och vi bara gick. Fan tänkte jag efteråt. Vem va han? Jag skulle varit på och frågat efter hans namn åtminstone. Han sa det säkert men jag kommer ju aldrig ihåg namn. Nicknames biter bättre på mitt minne.

Är så uttråkad på kärlekslivet nu. I våras hängde jag med ungdomskärleken. Saknade honom igår. Gått fyra månader. He fucked me up so bad. Vill skriva till honom att jag saknar honom. Jag skulle ta tillbaka honom om han ville. Mina kompisar skulle nog säga upp kontakten med mig om jag gjorde det. Han är en knepig douche. Tänker på när han var hemma hos mig. Och hur vi hade legat omslingrade i soffan om han varit här. Och hur bra sex vi hade. Var kåt igår också. Har missat ta mina p-piller på en hel vecka. Kanske sätter det igång nånting i kroppen och plockar fram mina naturliga känslor. Borde sluta med p-piller. Borde komma ut på krogen. HELLO MEN.