Hellu semester!

Nu har jag gått mina fem veckors semester. Fredagen tar jag ut i kompledighet. Nu blir det fokus på mig själv och inte deppa ihop om jag spenderar tre soliga dagar för mig själv. Får bjuda in mig själv hos brosan och barnen eftersom de är föräldralediga just nu.

Ikväll ska jag ut och äta som sagt. Det ska bli trevligt och hoppas det kan finnas något snyggt att prata med. Fast är jag med vänner så är jag med vänner. Jag ser inte ett ragg som målet eller spanar när jag umgås med dem. Det är bara en bonus. Man vet ju aldrig. Mitt femåriga förhållande, han var ett one night stand. Jag hade faktiskt varit på dejt under dagen med en äldre kille. Sen gick jag ut med mina vänner spontant och träffade på honom. Så det kan gå! Nu för tiden är målet att byta nr. Inte köra en bortamatch. Ibland brukar jag faktiskt låta bli att raka fiffin och benen för jag VET att jag inte kommer gå hem till någon med bush a la 70-tal. Och sen brukar jag ha fula trosor. Så strategiskt av mig. Jag är ganska flörtig av mig så, det är för att hålla tillbaka mig själv. Sen är jag alltid rädd för ligga med någon random som sen känner en kille jag är genuint intresserad av. Det skulle bara förstöra om jag träffade min kärlek så har jag legat med hans bästa vän. Ett onödigt one night stand.

Kvällens outfit blir en svart längre kjol och en kortare tight top. Jag har stora bröst och är lite obekväm med tight upptill men ikväll ska jag se sexig och snygg ut som fan. Peppad på en trevlig kväll med vännerna.  + fiffin är rakad så vem vet vad som händer hehehe.