Universums vilja

Den underbara hörde av sig på kvällen i förrgår. Samma dag när jag ballade ur och tog bort honom på Snap. Jag kollade på hans snap. Svarade inte. BOOM! Kände mig lugn. Men igår kväll när det nästan gått ett dygn svarade jag. Hade inte tänkt svara alls men, äsch. Skrev igår kväll. Hoppas kvällen var bra". Han svarade på det. Jag svarade därefter" Kul att du har du det bra!". Han svarade igen med en "Haft en bra dag då?". "Absolut. Träffat en kompis och bara hängt och haft det nice". "Gött" svarade han. Sen skrev jag att jag skulle sova. "Sov gott". Inga smileys. Samtidigt kanske han ville svara snabbt pga han var mitt ute på sin semester. Och han brukar inte vara så superverbal. MEN. Jag har insett att jag inte kan analysera och lägga så jävla mycket energi på detta. Vem fan bryr sig om smileys. Herregud. Det blir som det blir och jag kommer inte jaga. Vi möts halvvägs om det är så. Men samtidigt älskar jag kontrollen över att jag inte svarar honom. Att inte bli lämnad i att han inte svarar. Han svarade direkt efter jag skickade. Han ligger lite på is mentalt. Jag tror att jag blir lite galen efter vi legat för jag är så van att killar drar när de fått lite skön fitta. Så jag ska INTE göra som jag annars ofta gör. Hör av mig för att få svar att analysera. På riktigt. Jag gör sånt. 
 
Det verkar ju ändå vara en grej att när tjejer backar så hör de av sig. Killar behöver bara få vara lite ifred när det är med vänner. De hör av sig om allt kändes rätt. Tove-Lo "Cool girl"-låten är mitt mantra just nu. Och förlåt för mina tidigare känslomässigt tokiga inlägg. Jag är lugn nu.
 
På lördag ska jag ut med en vän jag inte träffat på länge. Det ska bli kul. Ingen kan ju säga emot att det är najs att få en boost av uppmärksamhet av killar för det brukar jag få. Håller alla dörrar öppna i universum. Jag tror verkligen på att det som är menat för mig, kommer till mig. Måste komma ihåg det. Den man jag kommer att bli kär i kommer vara rätt på alla sätt. Alla andra kommer blekna i jämförelse med honom.
 
På något sätt tror jag också att kärlek är nära mig nu. Ursäkta mitt flum, men jag tror universum ger mig signaler. Jag tror på tankens kraft. Attraktionslagen. Mitt jobb jag har nu, det är sånt drömjobb. Skrev ner på papper att jag manifesterar att jag ska få jobb, pga var arbetssökande då. Samma DAG ringde telefonen om ett jobb jag sökt. En annan gång hade jag och en vän hamnat på glid från varann. Jag var ute och gick, helt random på eftermiddagen och det började regna så tog skydd under en trappingång. Då kommer hon där. Hon bor i närheten men hade gått en annan väg hem för hon lunchat på stan. Hon tog också skydd där. Hon sa själv att hon trodde det var meningen vi skulle ses. Bli påminda av universum att vi inte ska släppa varann så lätt. Det är vi som ska ses på lördag. Reparera och ta ifatt då vi hamnat på glid ett par månader.
 
På senaste ser jag likadana siffror överallt. 15:15, 11:11 osv. Det har pågått i ca 2 veckor. Den underbaras snap igår där han skrev "sov gott". När tog jag emot den tror ni? 21:21 såklart. Något är på gång. I KNOW IT.